Ibanez - RG450DXB-WH - White

4.150,00

Ibanez - RG450DXZ-WH - White - El-guitar i en flot hvid - Lækker guitar fra Ibanez fra RG-Serien, Wizard III pc Ahorn hals, Bass Wood krop og rosentræ på gribebrættet med sharktooth indlæg, jumbo frets - Pick-upperne er meget støjsvage. Læs nederst i specs. Særdeles god til den billige pris.

Specs:

- Wizard III 3pc Maple neck
- Basswood body
- Bound rosewood fretboard w/Sharktooth inlay
- Jumbo frets
- Edge-Zero II bridge w/ZPS3Fe backstop
- INF Pickups
- Black hardware

Neck in numbers:

Scale: 648mm/25.5"
Width at Nut: 43mm
Width at Last Fret: 58mm
Thickness at 1st: 19mm
Thickness at 12th: 21mm
Radius: 400mmR

Pickupperne er koblet til en 5-vejs omskifter, 1 volumen (med højpas filter) og en tonekontrol.
Positionerne på omskifteren er:
1. Bropickup i serie.*
2. Bropickup splittet** sammen med midterpickup.
3. Midterpickup.
4. Halspickup splittet sammen med midterpickup.
5. Halspickup i serie.

* Serie, begge spolerne på pickuppen er koblet i serie efter hinanden, og pickuppen giver så meget output og kraft, den er designet til. Læser du om pickuppen på producentens hjemmeside, så er det denne kobling, som bliver beskrevet. Pickuppen er støjresistent og helt stille.

** Splittet, at pickuppen er splittet betyder, at en af pickuppens 2 spoler slukkes, og den bliver en singlecoil (blot en aktiv spole). Det betyder, man halverer det output og den kraft, pickuppen har, når spolerne er serie-forbundne. Pickuppen bliver også mere følsom overfor brum og støj, når en spole slukkes. Men position 2 og 4 er stadig støjresistente og stille, da den aktive spole på broen (pos.2) eller hals (pos.4) nu er koblet parallelt med midterpickuppen.
Fordelen er en mere "crispy", kontant og funky lyd med knap så meget bas. En god og ofte anvendt position, der passer fedt til rene og halvforvrængede lyde, eller for at åbne en heftig forvænget lyd op. Eftersom blot en spole er aktiv, kan man vælge, om man vil bruge den aktive spole ved broen eller ved halsen, hvilket igen påvirker lyden. Den er varmest ved halsen og virkelig kontant og klar ved broen.

Model/varenr.: ibanez rg450DXB-WH
Vægt: 4,7 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: