Midiplus ED-9PRO el-trommesæt

8.999,00

Midiplus ED-9PRO el-trommesæt

  • Komplet eltrommesæt med stativer
  • Lilletromme og tam’er med MESH skind
  • Over 200 trommelyde
  • Med udgang til hovedtelefoner
  • Stortrommepedal og hihat stativ medfølger

 

Med Midiplus ED-9Pro få du et komplet el-trommesæt, som udover at indeholde 6 trommer, 3 bækkener og hihat, også leveres med både stativ, stortrommepedal og hi-hat stativ. Du får en 12” lilletromme med 2 sensorer, så du kan lave kantslag, og du får fire 8” tammer, så du, udover lilletromme, også har højre og venstre tam samt to gulvtam’er. Derudover får du en 10” stortromme pad med tilhørende stortrommepedal.

 

Model/varenr.: MP-ED9PRO
Vægt: 25 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Det særlige ved ED-9 Pro er at de tre tammer og lilletrommen alle er udrustet med mesh (net) skind – noget som er et særsyn i denne prisklasse. Mesh skind giver, i forhold til konventionelle tromme pads, en mere realistisk spillefornemmelse, så du i langt højere grad får oplevelsen af at sidde foran et ”rigtigt” trommesæt.

Centralen i ED-9 Pro el-trommesættet er Midiplus’s Z-11 lydmodul. Z-11 indeholder over 200 forskellige trommelyde, som er samlet i 30 forskellige trommesæt, hvor de 10 trommesæt er editerbare. For at underbygge øvning og indlæring er Z-11 udstyret med metronom funktion, som har separat tempo og volume kontrol, og der er en indbygget optager, så du kan optage dit spil. En AUX indgang giver dig mulighed for at tilslutte en smartphone, således at du kan afspille musik gennem Z-11 og blande lyden med dit eget trommespil. Derudover er der MIDI ind og ud samt hovedtelefon udgang, så du kan øve uden at forstyrre familie eller naboer.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer