Fra: NUX

Nux DM-7X el-trommesæt

7.999,00

Nux DM-7X el-trommesæt - 

  • Komplet eltrommesæt med stativ
  • Realistisk spillefornemmelse
  • Leveres med originale Remo MESH skind
  • Indbygget undervisningsfunktion
  • Indbygget Bluetooth og USB
  • Med 30 forskellige trommesæt
  • Indbygget optager
  • Hovedtelefon udgang
  • Strømforsyning medfølger

 

DM-7X eltrommesættet leveres inklusiv stativ og modul, og består af 5 tromme-pads, som fordeler sig som henholdsvis lilletromme, lille og stor tam samt gulvtam og stortromme. Derudover er der 4 bækkenpads til hi-hat, ride og crash bækkener og en stortrommepedal samt hi-hat kontrol, så du kan åbne og lukke hi-hat’en med foden ligesom på et trommesæt.

 

Nux DM-7X består af:

3 styk NDP-8 8” tam
1 styk NDP 10” lilletromme
1 styk 12” Hi-hat
2 Styk 12” Crash
1 styk 14” Ride
1 styk Hi-hat kontrol
1 styk Stortromme
1 styk Stortrommepedal
1 styk Nux DM-7X lydmodul
1 styk Tromme rack
1 sæt Kabler
1 styk Strømforsyning
1 styk Manual (engelsk)

Model/varenr.: NUX-DM7X
Vægt: 36 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

NUX har allieret sig med REMO, det verdenskendte trommeskindsmærke, og har udstyret alle trommerne i DM-7X med Remo’s mesh-skind. Reno’s Mesh skind giver, i forhold til konventionelle eltromme pads, en mere realistisk spillefornemmelse, så du i langt højere grad får oplevelsen af at sidde foran et ”rigtigt” trommesæt. Lilletrommen og tammerne er udstyret med den nyeste Dual-Triggering-teknologi (hoved og reife), således at DM-7X's 10" NDP-10 lilletromme og 8" NDP-8 tammer giver en meget præcis udløsning at lyde, et stort slag område og en autentisk akustisk spillefornemmelse. Du får ligeledes mulighed for selv at ændre i trommernes indstillinger for at sikre, at du får den mest nøjagtige og naturlige respons.

Du får 30 forskellige præcist samplede studiesæt og et modificerbart lydbibliotek, som leverer meget realistiske og udtryksfulde trommelyde. Trommesættene dækker forskellige musikgenrer indenfor rock, blues, jazz, metal, elektronica med mere. En indbygget undervisningsfunktion hjælper dig med at holde styr på dine øvelser, og hjælper dig med at forbedre din kunnen på trommesættet - trin for trin. Og DM-7X indeholder også en mulighed for at optage dit trommespil, så du kan gemme ideer, og følge med i din udvikling.

Nux DM-7X har hovedtelefonudgang, så du kan øve i fred og ro, og der er tillige en AUX-indgang, hvor du kan tilslutte en smartphone og afspille musik, som du kan øve og spille til. Du kan også bruge DM-7X sammen med en computer, så du via forskellige softwareapplikationer (medfølger ikke), kan få adgang til yderligere funktioner til indspilning, komponering og spil.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer