NINO PERCUSSION - NINO35 12" Sea Drum

455,00

NINO PERCUSSION - NINO35 12" Sea Drum - har hundredvis af små metalkugler, der er låst mellem to gennemsigtige skind. Ved at holde instrumentet vandret og dreje det med langsomme bevægelser skabes effekten af ​​bølger, der rammer kysten.

• Materialer: Gummitræ (Hevea brasiliensis Muell.-Arg.) og gennemsigtigt syntetisk læder.
• Størrelse 12".
• Anbefales fra 5 år og opefter.

 

At lære at spille et instrument og skabe musik i den tidlige barndom nærer mange ting såsom opfattelse, motorik og evnen til at lære og bevare information. At lave musik opbygger også selvtillid og sociale færdigheder. Det er evner, der giver fordele længe efter barndomsårene. NINO® Percussion tilbyder et enestående udvalg af musikinstrumenter designet specielt til børn. Instrumenter, der bidrager til personlig udvikling, og som mere end opfylder nutidens krav til tidlig musikundervisning fra førskole til folkeskole. Det er vigtigt at påpege, at NINO® Percussion ikke er legetøj. Disse er rigtige musikinstrumenter, designet med sikkerhed, holdbarhed, appel og funktion i tankerne. Det vigtigste er, at de lyder rigtigt og er musikalske. Faktisk er den eneste forskel mellem NINO® Percussion og det tilsvarende instrument for voksne dens farve og form.
Disse tiltalende og komfortable kreationer er alle designet i Tyskland. Uanset om du dyrker musik alene eller i en gruppe, er NINO® Percussion-instrumenternes funktion og lydkvalitet så god, at de er et oplagt valg for børn og unge såvel som deres lærere.

Model/varenr.: 730983364016
Vægt: 0,2 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: