Morley Volume Commander

1.695,00

Morley Volume Commander - med tonekontrol switch og forskellige low-cut parametre - det perfekte værktøj til enhver, der gerne vil have flere toner ud af deres foretrukne drivepedaler eller i virkeligheden få effekten af ​​flere kanaler på din forstærker.

_____

Forestil dig en enhed, som du kan tilslutte til dit allerede eksisterende yndlingsudstyr og få flere nye toner ud af dem uden at skulle ændre dine indstillinger? Pedaler, forstærkere og endda dine plugins... Morley Volume Commander er klar til at tage dine tonemuligheder til næste niveau!

Noget, der ofte overses i vores søgen efter god tone, er volumen. Volumenknappen på vores instrument, brugen af ​​en volumenpedal og endda vores egen spilledynamik er en fantastisk måde at tilføje karakter og nuance til vores tone. Dette er formålet med Volume Commander. Ved at bruge volumenkontrol sammen med dets andre innovative funktioner, der ikke findes på andre enheder, vil det tilføje nye dimensioner af tone til dit allerede eksisterende udstyr.

Volume Commander har to kanaler, der kan bruges separat eller sammen. Hver kanal har en volumenkontrol, en Low-Cut Switch med tre tilstande (Ingen, Fin og Deep) og en Tone Switch med Bright eller Warm muligheder for at komplementere dit instruments pickups. Placer den før dine yndlingspedaler og forstærkere, og brug den til at låse op for nye kanaler.

 

MAIN FEATURES & SPECS

-2 Footswitch-able Channels. Use Independently or Together

-Volume Controls that range from Full Volume to Zero Volume

-Low-Cut Switches with three options (None, Fine, Deep)

-Tone Switches that select between Bright and Warm modes

-True Bypass

-LED Indication

-5.3″ L x 4.5″ W x 2.7″ H

-Powered by a Standard 9v Power Supply or 9v Battery

-Robust Cold-Rolled Steel Enclosure

Model/varenr.: ML-MVC
Vægt: 2,5 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: