Vi holder midlertidig lukket i vores fysiske butik pga. Covid 19, men vores Webshop er åbent 24-7. Du kan benytte dig af vores Click & Collect tilbud og købe dine varer på webshoppen og efterfølgende afhente på vores lager hos Guitarhuset, Havnegade 3A , 7100 Vejle ( Gratis parkering lige overfor butikken )

Click Collect Logo

Fuzz: En fuzz-pedal eller "fuzzbox" er en type overdrive-pedal, der klemmer en lydbølge, indtil det næsten er en firkantbølge, hvilket resulterer i en stærkt forvrænget eller "fuzzy" lyd. Fuzzboxes kan indeholde "frequency multiplier circuitry" (frekvensmultiplikator kredsløb) for at opnå en hård klang ved at tilføje komplekse harmonikker.

0 anmeldelser
Nyhed
0 anmeldelser
Nyhed
0 anmeldelser
Nyhed
0 anmeldelser

Rolling Stones 'sang "(I Can't Get No) Satisfaction", med det vigtigste riff, der blev spillet af Keith Richards med fuzz guitar, populariserede brugen af ​​fuzz-effekter meget.

Fuzz bas (også kaldet "bass overdrive") er en bestemt spillestil på den elektriske bas, der producerer en buzzy, overdreven lyd via et rør eller en transistorforstærker eller ved hjælp af en fuzz eller overdrive pedal.