Strømforsyning - De fleste effekt-pedaler drives af forskellige niveauer af DC spænding, afhængigt af producenten. Mulige spændinger inkluderer 9V, 12V, 15V, 18V, 24V og 40V, selvom 9V er den mest almindelig. Det er meget vigtigt at købe en god strømforsyning til dit pedalboard, da der ellers kan opstå uønsket støj og udfald (f.eks. hvis spændingen er lidt for lav) eller hvis AC / DC strømforsyningen ikke er produceret med en ordentlig kobberspole. Vi anbefaler T-Rex strømforsyninger til dit pedalboard.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-23%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

DC-strøm kan genereres af batterier, en AC / DC-strømforsyning eller et genopladeligt batteri. Hver har sine egne fordele og ulemper. Brug af individuelle batterier er fint, hvis man lige hurtigt skal spille lidt / lejlighedsvis guitarspil, fordi de ikke behøver at bekymre sig om prisen på udskiftning af batterier eller ændringer i lyden, når batterierne bliver trætte. Batteriets levetid varierer afhængigt af pedalens strømtiltrækning. På mange guitarpedaler anbefales batterier kun i nødstilfælde. Professionelle guitarister benytter en god stabil DC strømforsyning med en ordentlig kobberspole, så man opnår en så jævn en strøm som muligt og undgår et dødt batteri. Dog skal man være opmærksom på ground loops og brummen fra strømkablet. Netop derfor er det vigtigt med en god strømforsyning. De fleste moderne forstærkere og PA-højtalere har ground lift, hvor man på den måde undgår støj og ground loops. I nødtilfælde eller hvis der er meget støj fra dit pedalboard kan man bruge en noise gate eller noise killer der kan hjælpe med at reducere støj ved at undertrykke signalet under en bestemt lydstyrke, men dette styrer kun uønsket støj uden faktisk at fjerne det fra signalet.

Brug af et genopladeligt effektpedalbatteri eller AC / DC-strømforsyning sammen med en "pedalboard flightcase" reducerer opsætningstiden inden et show.