Vi holder midlertidig lukket i vores fysiske butik pga. Covid 19, men vores Webshop er åbent 24-7. Du kan benytte dig af vores Click & Collect tilbud og købe dine varer på webshoppen og efterfølgende afhente på vores lager hos Guitarhuset, Havnegade 3A , 7100 Vejle ( Gratis parkering lige overfor butikken )

Click Collect Logo

Splitters / Slicers / Bit-Crushers - Her finder du splitter pedaler dvs. pedaler der splitter signalet / frekvensområdet fra guitaren i to eller flere signaler. Fungere som et crossover filter, der deler frekvensområdet i flere dele, typisk bare high pass / low pass filter.

Slicers - der kombinerer en moduleringssekvens med en noise gate eller envelope filter for at skabe en percussion og rytmisk effekt som en helikopter. 

Bit-Crushers - Bitcrushers er afhængige af konvertering af lydsignalet til et digitalt format (ADC) og reduktion af lydfidelitet ved at bruge bit (og undertiden sample rates) der er lave nok til at forårsage betydelig colouration og filtrering inden for det hørbare frekvensområde.

Nyhed
0 anmeldelser
Nyhed
0 anmeldelser